Anker

Anker tuotteista löydät itsellesi sopivimmat ratkaisut mobiililaitteiden lataukseen kotona, autossa ja vapaalla. Anker valikoimassa on virtapankit, laturit, verkkovirtalaitteet, usb laturit ja lataus/datakaapelit.

Latureista voit valita haluatko ladata yhtä tai useampaa laitetta yhtäaikaisesti. Uusi Quicke Charge lataustekniikka huolehtii ja varmistaa laitteesi tai laitteidesi nopean ja turvallisen latauksen samalla kuitenkin valvoen laitteen akun kuntoa, lämpöä ja varausta koko latauksen ajan näin varmistaen, että laittesi lataus todella sujuu turvallisesti, mutta lataa samalla kuitenkin nopeasti laitteesi akun täyteen!

Virtapankkeja löytyy useampi eri kokoluokka, joista valitset helposti sopivimman virtapankin juuri omien yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Voit valita isoimmalla akulla varustetun varavirtalähteen, jossa piisaa voima kokopäiväksi useammalle mobiililaitteellesi tai vaikka yhden virtalähteen harrastuksiin ja vapaa-aikaan ja toisen väkevämmän virtalähteen töihin tai slimline mallin juhliin mukaan, joka sujahtaa puvun taskuun tai käsilaukkuun ja pysyttelee näkymättömänä mutta varmistaa ettei puhelimesi akku lopu kesken!

Latauskaapelit ja datakaapelit ovat tarkkaan testattuja ja ovet muun muassa Applen itsensä sertifioimia joten voit käyttää johtoja turvallisesti laitteesi lataukseen tai tiedonsiirtoon.

Showing 1–10 of 35 results