Ulkoilu ja vapaa-aika

Showing 1–10 of 14 results

 • Coleman retkikeitin FYRESTORM PCS

  0 out of 5

  Coleman® Fyrestorm PCS (Personal Cooking System) 360 ° tuulisuojattu poltin, lämmittää ruoan integroidussa kattilassa nopeasti. Kattilan vetoisuus 1.3 L. Kattilassa neopreeni suojus. Kattila toimii myös säilytyslaatikkona keittimelle ja C300 kaasupatruunalle (ei sisälly) kuljetuksen aikana. Kaasunkulutus 165 g/h. Kokonaispaino 486 g (keitin, kattila, kansi).

 • Coleman retkilyhty CPX 6, EASY HANGING LED LANTERN

  0 out of 5

  Voidaan ripustaa useaan eri asentoon, vaikka sivuttain. Koukku- ja lenkkikahva mahdollistaa helpon ripustamisen melkein mihin tahansa. Erittäin kestävä kuminen suojareunus. Uskomattoman kirkas kannettava yleisvalaisin. Kokonaispaino 1310 g.

 • Coleman retkilyhty PACK-AWAY+ 250 LED

  0 out of 5

  BatteryLock™ ja DuraGuard™ toiminnot. 250/50 lumenia (max/min), valokeilan kantama 7/2m. Toiminta-aika 50/300h. Sisältää 4 x Duracell D paristot. IPX 4. Paino 1330g, mitat 25,4×16,0cm.

 • Coleman teltta BERING 6

  0 out of 5

  Bering 6 on tilava teltta, joka tarjoaa mukavat olosuhteet jopa 6 hengelle sen 2 makuuhuoneen ansiosta. Valoisan ja tilavan oleskelutilan lisäksi Bering 6 -teltassa on kiinteä PE-telttapohja. Telttapohjan korkeat sivupaneelit pitävät kovankin sateen ulkopuolella. Heijastavat telttanarut ehkäisevät riskin kompastua niihin. Nukkumatila: 8,8m², oleskelutila: 4,1m², Kokonaisala: 12,9m². Vedenpitävyys 3000mm.

 • Huuv Deal With It tasapainoskootteri

  0 out of 5

  Deal With It
  Isommin, kovemmin ja pehmeämmin. Deal With It -huuverin alla pyörivät erikoisvalmisteiset 10-tuumaiset ilmakumirenkaat. Paras valinta vaativiin toimenpiteisiin ja pehmeään etenemiseen. Deal With It sopii myös sunnuntaiajoon, testattu on.

 • Huuv I Hate Yoga tasapainoskootteri

  0 out of 5

  I Hate Yoga
  Näppärin, pienin ja ketterin. I Hate Yoga on varusteltu 6,5-tuumaisilla täyskumirenkailla ja muita Huuvin malleja pienemmillä astinlaudoilla. Loistava valinta tarkkuutta ja kiihtyvyyttä hakevalle kikkailijalle. I Hate Yoga ei sovi paikallaan jumittelijoille tai kireäkalloisille.

 • Huuv Instant Success tasapainoskootteri

  0 out of 5

  Instant Success
  Menestyjän valinta. 8-tuumaisilla täyskumirenkailla etenevä Instant Success ei petä lupauksiaan. Vaikka olisit juuri ajautunut älylliseen konkurssiin, Instant Success kuljettaa sinne, minne sen ohjaat. Instant Success -huuverin kulmikas muotoilu on suunniteltu viistämään ilmaa ihanteellisella tavalla.

 • Huuveri tasapainoskootteri musta

  5.00 out of 5

  Huuveri tasapainoskootteri / tasapainolauta – uusi, katseet kääntävä liikkumistapa!